Havheks.dk

Havheks.dk

Endeligt farvel til Version 2

havhekselivPosted by Havheks Fri, October 12, 2018 18:48:49
Sidste weekend fik jeg alle mine ting samlet sammen og bragt "hjem" til mit midlertidige hus.

På forhånd var jeg lidt spændt på, hvad min reaktion på at træde ind i huset igen ville være. Hånden på hjertet: det eneste, jeg følte, da jeg plumpede nøglen i postkassen uden så meget som en seddel, var lettelse. Version 2s søn tog lige en rundtur i kvarteret, da vi var i gang med at pakke, måske for at se, om vi var færdige. Det fik mig til at føle mig forpligtet til at skrive "Vi er færdige" til Version 2, da vi trillede væk fra huset. Han svarede med "håber det er gået godt, smiley, smiley, smiley". Uden at det vakte nogen trang i mig til at besvare det. Min brors råd var det bedste: "Nu er du færdig og har dine ting, så er det slet, bloker". Hermed gjort. Men der er nogle ord, der alligevel trænger sig på, så her kommer de:

Til dig, Version 2, skulle du nogensinde falde over dette:

Du er den klammeste løgner, jeg nogensinde har mødt. Tror aldrig, at jeg har betydet noget "ganske særligt" for dig. Du har gennem hele forholdet løjet, snydt og bedraget mig og aldrig fortalt mig hele sandheden. Du er et dumt svin for ikke at have mandsmod nok til at ende forholdet, da du bestemte dig for at genaktivere din profil på Badoo og chatte og ønske dig sex med andre kvinder. Endnu dummere et svin er du for ikke at fortælle mig hele sandheden om det, da jeg afslørede dig og bad om hele sandheden uanset, hvor grim den var.

Du har skadet mig. Du har destrueret mit selvværd og min tillid til mænd generelt. Du har krøllet mig sammen og forsøgt at bøje mig, så jeg kunne passe ind i dine behov, både psykisk, fysisk og seksuelt (det skammer jeg mig allermest over) uden at sætte dig selv i spil. Du har fået mig til at føle mig forkert og du fik mig til at tvivle på, om mine værdier og tanker om livet var rigtige. Du nedgjorde mig, du kaldte mig øgenavne, du ydmygede mig og du brændte mig af igen og igen. Du har bagtalt mit barn, kaldt hende underlig og fortalt dine egne børn, hvor svært det var at nå hende. Og for det hader jeg dig inderligt.

Det bedste, jeg har gjort i vores forhold, var at ende det. Det ved jeg nu. Jeg kan ærligt sige, at jeg ikke ønsker dig noget som helst, hverken godt eller skidt. Jeg er ligeglad med dig og jeg ønsker ikke dit venskab eller at være på talefod med dig. Lev dit liv, så lever jeg mit og ses vi hos købmanden, så lad mig være i fred. Du har ikke adgang til mig mere, hverken tæt på eller perifert. Og det får du aldrig igen.