Havheks.dk

Havheks.dk

Datingapp-oplevelse: Piloten

havhekselivPosted by Havheks Tue, October 09, 2018 21:09:11

Piloten. Jeg vidste ikke til at starte med, at han var pilot - for the record. Han var den første, der henvendte sig med en besked, som var udover: "Hej, du ser sød og fræk ud, hvad søger du?"
Han overøste mig med komplimenter og søde ord, begyndte lynhurtigt at kalde mig for "søde" og ville meget hurtigt mødes med mig. Han meddelte, at han var kræsen og at han vidste, hvad han ledte efter og at jeg virkede til at være hele bingopladen fuld.

Jeg fik beskeder og billeder fra hverdagen - da Teslaen lige skulle en tur til grænsen for at blive fyldt op, da pizzaen til ungerne skulle produceres osv osv. Jeg lod mig totalt besnære af ham, selvom en stalkingtur på Facebook viste mig hans politiske holdninger, som i den grad kolliderer med mine egne.

Han var virkelig sød og en good guy. Men også for meget facade, stramme jeans, Tesla og espressomaskine for mig. Tror i bund og grund, at han leder efter den helt perfekte kvinde uden fejl og mangler. Det er helt sikkert ikke mig. Jeg tænkte til gengæld, at der var for meget facade og for lidt bund (for mig) i ham.

Han endte med at skrive efter vores første møde, at jeg var en sød og dejlig pige, men at han bare ikke kunne føle nogen gnist, så det var det. Vi blokerede hinanden og drog videre ud i verden i fred og ro. Han får mig stadig til at smile, når jeg tænker på ham.

Vurderingen var helt rigtig, vi var sgu forkerte for hinanden på alle måder. Men han gav mig - helt uden at vide det - et voldsomt skub videre væk fra Version 2 og hjalp mig med at skabe den nødvendige distance. Han gav mig et godt skvæt selvtillidsboost. Hvis jeg nogensinde render ind i ham igen, bliver det uden sure miner og uden trang til at gemme mig for ham. Bare alle mænd var så reelle og ligefremme som ham, så ville verden være et bedre sted. Jeg håber sådan helt ærligt, at han finder sin eneste ene - det fortjener han.