Havheks.dk

Havheks.dk

Glimt

havhekselivPosted by Havheks Thu, March 21, 2019 20:47:53I går var lang dag med møder og transport (300 km, argh). Møderne var kedelige i sig selv. MEN: Jeg fik bekræftet, at jeg ikke er en nederen type, som ingen gider at snakke med - og fik nogle gode, fortrolige snakke med nogle af skolelederne i pauserne. Især snakken med en af dem - ham, jeg beundrer i al hemmelighed, fordi han er så pissedygtig - var god. Der er fortrolighed. Og det sætter jeg så meget pris på. Tak for dig.

Bekendelse: Gav slip i går aftes, var for træt til at kæmpe imod og græd og græd og græd. Over alt det, som er sket i det sidste halve år. Alt inklusiv. Bandede og hulkede, mens jeg røg 200 smøger i kulden. Gik i seng med røde og hævede øjne. Men kom igennem og tilgav mig selv på stedet for ikke at holde sammen på det hele og roste mig selv for ikke at drukne mine følelser i overspringshandlinger (datingsider, trøstespisning fx). Bedst af alt - jeg tror, at jeg godt kan give slip, føle - og overleve. Tror endda på, at jeg kommer igennem og kommer på benene igen. Skal bare give mig tiden til det.

Derudover har jeg besluttet mig for de næste syv dage at holde fast i og sige højt til mig selv mindst en gang om dagen:

0. Du må godt have følelser og være ked af det, rasende, frustreret og sørgmodig.
1. Dine følelser forsvinder ikke af, at du spiser det stykke kage/slik/hvide brød.
2. Du er dejlig og skøn og står stramt - også med + 2 kg.
3. Du er megameget værd, lige som du er.
4. Du behøver ikke bevise det over for andre end dig selv.
5. Hvil i det.
6. Giv slip.

Og ja igen; det er så nemt at skrive her. Så svært at implementere.

Men der er glimt. Af håb og tro på, at jeg kan bearbejde det, komme igennem. Måske ikke som den gamle version af mig selv - men en anden og forhåbentlig stærkere.