Havheks.dk

Havheks.dk

"Sikke en sød konsulent"

havhekselivPosted by Havheks Thu, November 15, 2018 07:46:54
Det har været en hektisk uge allerede og den er ikke engang færdig. Jeg arbejder 8-21 mandag til torsdag, fordi der afholdes aftenkurser, hvor jeg er underviser (hele konceptet er fantastisk og holdene giver rigtig meget energi, så selvom det er lange dage, så er de gode).

Tirsdag var det hele ved at vælte af forskellige årsager. Ikke for mig, men for min kontormakker, som blev rigtig ked af det og derfor lige havde brug for lidt luft.

Hun skulle afholde kursus med ekstern underviser, som så kom virkeligt tidligt. Jeg stødte på ham ved kaffeautomaten, hvor han forsigtigt spurgte, om han måtte få en kop kaffe. Og så tænkte jeg, at jeg lige kunne aflaste min kontormakker lidt ved at vise underviseren lokalet og hjælpe ham med at få sat op. Og det var sådan set rigtig hyggeligt at sidde og sludre med ham en halv times tid indtil min kontormakker kom og tog over.

Da hun så senere lige skulle ind og hente noget på kontoret var hendes melding: "Uha, han synes godtnok det er en rigtig, rigtig sød it-konsulent vi har heroppe".

Uha som jeg fik et bredt smil af den melding.

Sidste uge i Meny sammen med barnet, kom en helt tilfældig mand hen til mig og meddelte mig, "det er nogle helt vildt flotte sko til dig - og du ser sgu godt ud".

Derudover har ugen budt på roser fra mine kursister. De synes jeg er så god til at forklare tingene, så man kan forstå dem og få det helt ned på jorden.

Og en af de skoleledere i kommunen, som jeg (i al hemmelighed naturligvis) respekterer allermest har sendt en rigtig fin mail til mig, som fik mig til at smile bredt også. Han beroligede mig lige på det rette tidspunkt - helt uden jeg skulle bede om det.

Og så er der projektassistenten, som jeg har spurgt om at lave samkørsel med til et møde. Hvilket så udløste en lille kaskade af fjollemails, der endte med at jeg modstræbende måtte indrømme, at jeg nok ville vælge Johannes Langkilde fremfor projektassistenten. Naturligvis udelukkende pga. adgangen til Newshelikopteren (tøhø).

Har fået skolechefen til at grine et par gange. Han har rendt rundt i stresspanik og lignet en smadret havelåge. Konstaterede for mig selv, at små jokes og kagerester var vejen frem for at understøtte chefen - og det er jo min fornemste opgave som konsulent.

Alt i alt er der rigtig mange ting, som går min vej. Og som jeg skal være glad og taknemmelig for. Det er jeg også.

Så memo til mig selv: Du er rigtig god. Du er meget mere værd end det. Du ER god nok. Så værdsæt lige dig selv meget mere end du gør. Sgu.