Havheks.dk

Havheks.dk

Jeg har en plan!

havhekselivPosted by Havheks Thu, November 08, 2018 18:48:30
Så stod jeg der i søndags. Med stumperne af min vandhane i hånden og kiggede på ekspedienten - og fik fuldstændigt overbevisende sagt: "22,1 mm luftblandere med indvendigt gevind... hvor er det nu, I gemmer dem?" Ja, selvfølgelig havde jeg googlet som en vanvittig for at finde ud af, hvad filan det var, der faldt ud af min vandhane den søndag morgen. Og ja, selvfølgelig spurgte jeg min eksmand om ikke godtnok det var en luftblander, jeg skulle have. Men jeg fiksede det selv! Sgu!

Og har selv været i gang med Polyfilla, boremaskine, skruemaskine, ravplugs, skruer og fået fæstnet to bogreoler til væggen, hængt billeder op, monteret fire skoskabe og en garderobegiraf - og jeg er så pavestolt af mig selv.

I kommunalt regi er "Empowerment" et stort buzz-ord. Jeg følger mig empowered som aldrig før, fordi jeg selv magter alt det her. Er så stolt over mig selv, sgu ja!

Det eneste, der er tilbage at tage mig sådan virkeligt af, er de ca 10 flyttekasser med skrald og prinsessereolen, som skal til storskrald. Ellers er huset up and running.

Og det tog mig kun fredag, lørdag og søndag at få det til at virke.

Nu vil jeg tilbage til min sofa, høj musik og læsning af den administrative evalueringsrapport, som det skal handle om på arbejde i morgen tidlig.. urgh..

Weekenden står på barn, 35 års fødselsdag og så enten en tur rundt om søen (alene, ja) eller en tur til grænsen efter kaffe og sodis (alene også ja). Det kommer vejret og evt. tømmermænd til at bestemme.

Vi ses!