Havheks.dk

Havheks.dk

Glimte, glitre... jo, den..

havhekselivPosted by Havheks Mon, April 22, 2019 20:34:51
.. er der. Følelsen. Af glæde. Den er stille og roligt dukket frem over det sidste stykke tid. Jeg har holdt 14 dages ferie i forbindelse med påsken og det har været helt vidunderligt. Vidunderligt, ja.

Først og fremmest har jeg fået ordnet alle de forårsprojekter, som jeg havde håbet på - takket været vejret har det været muligt at få malet havemøbler, renset og olieret terrasse og alle de der udendørs projekter. Og takket være fætter, som har sovet i kælderen igen, har jeg også fået slæbt de sidste tunge ting ud af huset (men ikke på genbrugspladsen - der er åbenbart lukket på helligdage LOL).

Jeg elsker mit hus. Huset, som min eksmand kalder for "feng-sui-huset", hvor alt står stramt (som fætter siger om det) og som jeg kort og godt elsker. Elsker, elsker, elsker det her hus, hvor jeg føler mig hjemme og hvor det er mig og kun mig, der bestemmer. Glæder mig som vanvittig til alle de lange sommeraftener, hvor jeg skal sidde på min olierede terasse i mine nymalede havemøbler og stirre ud over marken.

Jeg har passet min træning - er blevet lidt en freak, er jeg bange for, heh. Op til fem gange om ugen, får jeg møffet mig ind i Fitness World, fordelt på tre centre. Og selvom jeg scanner de to af dem, når jeg træder ind, så er jeg ikke bange eller nervøs for at se to bestemte, kendte ansigter. For her kommer den absolutte breaking news, som næsten kræver en Newshelikopter:

Jeg hviler i mig selv. Helt og aldeles. Jeg er lykkelig, glad og tilpas med mig selv, mit sind, min krop og min væremåde. Jeg er begyndt at føle igen og jeg hviler helt i, at jeg skal være mig selv, kun mig selv og ingen anden. Jeg har ikke brug for - eller plads til - andre i mit liv lige pt. end mig selv og det har jeg det helt vildt godt med.

Og som en konsekvens af det, så ved jeg også, at jeg aldrig mere kommer til at installere en datingapp eller få en profil på en datingside. Aldrig mere vil jeg byde mig selv til på den kunstige måde og konkurrere om opmærksomheden fra en mand. For det har kun skadet mig og fodret mit konkurrencegen "jojo, jeg kan godt holde fast i ham... kan jeg ikke?" og fået mig til at give mig på alt for mange parametre.

Men jeg er den, jeg er. Og er omgivet af gode mennesker, som vil mig det bedste og passer på mig. Og det har jeg det helt ærligt helt vildt godt med.