Havheks.dk

Havheks.dk

Parce que je le vaux bien!

havhekselivPosted by Havheks Sun, March 17, 2019 16:13:46
Prøv at høre her. Det her hylster, som jeg bebor lige nu, det er kun ½ år gammelt.

For 9 år siden vejede jeg 130 kg. Og i dag står jeg så her - 60 kg lettere (62 på en god dag, hvis jeg ikke har spist pasta i et godt stykke tid smiley). Undervejs har jeg haft tabt en god del og i forbindelse med graviditet taget en del på igen. Men summasummarum så har jeg tabt 20 kg siden jeg startede mit job i kommunen. De sidste 10 kg røg af på den voldsomt usunde måde, da jeg stod der midt i kaosset med at skulle finde et sted at bo og håndtere, at Version 2 var utro (jo; det er skam utro, også selvom der evt. ikke skete noget fysisk.. det skete online med tekst og det er ligeså slemt).

De sidste par uger er det begyndt at klikke på plads i knoppen, når det kommer til min krop. Sidder ikke længere og forhandler helt så meget med mig selv om, hvorvidt jeg skal have en størrelse XL eller en L - men bestiller den S eller M, som det skal være.

Og ja. Gu' fanden står jeg foran spejlet og siger til mig selv, at jeg ser fucking godt ud. Det gør jeg. Har endda fundet et par billeder af mig selv i det nuværende hylster og ser på dem ret tit. For at se på, hvordan jeg reelt ser ud. Og sådan helt ærligt og selvfedt, ikke? Så er STÅR jeg sgu stramt, som fætter ville sige. Jow. Der er masser af løs hud, men der går mindst et års tid, før det har trukket sig - og til den tid kan det være, at jeg skal overveje den maveskindsreduktion. I så fald skal det være for MIN skyld og ingen andres.

Men det har været en proces. Har jo ikke helt syntes, at de der datingfyre, var helt rigtige i bøtten, når de ville noget med mig - der har været en ubalance, fordi jeg ikke har været klar til at se på mig selv udefra og jeg har dybest set følt mig taknemmelig over, at de ville kigge min vej. For helt ærligt gutter - I havde ikke set sådan på mig for bare ½ år siden.. Og i hvert fald slet ikke for 9 år siden - eller bare for 2.

Men guess what? Jeg har jer stadig på block og der forbliver I (jeg er totalt kold overfor, om I har blokeret mig også - det er jer, der har tabt), for jeg er totalt meget mere værd end det, I tilbød mig. Selvom jeg indrømmer at have været fristet til at lure på jer - og installere en datingapp, så har jeg modstået... for ingen af stederne er der noget, som jeg i virkeligheden fortjener.

Og noget andet - jeg farver mit hår, går med make-up, høje hæle og neglelak fordi jeg kan!


Ikke fordi jeg vil flirte eller "har fundet noget andet interessant" (psykofreak from hell)!