Havheks.dk

Havheks.dk

Crash!

havhekselivPosted by Havheks Mon, January 28, 2019 09:48:30
Sneen drysser stille ned udenfor dørene, mens jeg sidder her, trygt og godt foran computeren med kaffe og musik.

Siden sidst? Dramah, dramah, dramah! Uden at gå i detaljer, så skal jeg bare helt bestemt blive bedre til at følge det, som jeg godt ved med mavefornemmelsen. Så havde jeg været forskånet for en helvedes masse unødvendige sms'er og dittendatten. Bundlinje: Nogle mennesker har hæklefejl i kysen, og så snart man opdager det, skal man trække sig laaaaaaaaaaaaangt væk - måske endda helst ved første tegn på trouble. Det ville jeg ønske, at jeg havde gjort. Nå, men erfaring rigere, flueben, tjek!

I lørdags stod jeg op efter at være blevet vækket af min søde, dejlige datter. Gik ud i køkkenet for at brygge en kop kaffe. Og så skete det... min telefon røg ud af hånden på mig og lige ned på flisegulvet. Helt udramatisk, og den faldt fladt ned. Men øh. Den havde ikke så godt af det.Heldigvis har jeg en helt magen-til arbejdsmodel, så jeg byttede prompte sim-kortene og kunne derfor fortsætte med at bruge telefon, som om intet var hændt. Nu lidt træls at være gift med Apple, så uret også skal omstilles til ny telefon..

Og med det skifte er jeg så også begyndt at øve mig i den knap så nemme offline-øvelse. Med til ro-i-knoppen-konceptet hører at få det. Ro. Så ikke noget med at sidde og sludre på telefonen eller at være tilgængelig for "Hvad laver du?"-tjek i døgndrift. Aldrig, aldrig mere.

I stedet vil jeg fokusere på de ting, der er gode og glade i mit liv. De ting, der giver mig energi og de mennesker, som bidrager til det.

Alle I andre.. "tag og fuck af, du for grim for mig, og din mor er med på den værste" ;)