Havheks.dk

Havheks.dk

Kynikeren

havhekselivPosted by Havheks Mon, November 19, 2018 21:09:13
Mandag aften. En masse er sket siden sidste opdatering. Jeg har igen brilleret på arbejde ved at sidde og vande høns inde hos skolechefen. Denne gang ikke fordi han var urimelig, men fordi han gav mig en masse spændende opgaver, som jeg rigtig gerne vil løse.. til ug. Men jeg har kun den arbejdstid, jeg har og den er ikke uendelig, desværre. Og det gav jeg så udtryk for til min leder... og så blev det til en række misforståelser, så jeg endte med at blive så ked af det, fordi jeg troede, at skolechef nu troede, at han ikke skulle stille opgaver til mig mere.. øv. Men den blev reddet og jeg udviste (for mig) mod nok til at gå ind til ham og få forklaret grunden til min nedsmeltning.

Så på den front er alt okay igen.

Datingfront. Uha. Ham der, der holdt mig hen, holder mig fortsat hen. Jeg har opgivet alt om at det bliver til noget, så det er ok. Bortset fra, at jeg godt gad at have haft en ærlig melding fra ham. Det blev det så ikke til.

So I moved on. Tror måske, at jeg har fundet ham der.. the one.. men nu ser vi. Han er totalt dejlig, høj, maskulin... ah.. og der er en fin connection. Kryds fingre, ikke?

... og... er en kynisk type denne gang. Så holder gryden i kog med alle mulige andre også. Yikes.